vrijdag 27 juni 2008

De laatste keer...

Deze week was de week van de laatste keren. Het begon met de laatste keer naar de kapper in Erica. Schijnbaar wilde die ons goed van dienst zijn en er voor zorgen dat we de eerste tijd niet weer heen moeten, het was iets korter dan normaal....

Natuurlijk werd er deze week weer flink ingepakt en weer waren er hulptroepen uit Hengelo aanwezig om te helpen. Momenteel zitten al veel dingen in dozen en soms is het even zoeken, maar nog steeds moet er maandag veel gebeuren. Het is gewoon niet mogelijk om alles in dozen te doen en door te leven.

Xander had deze week zijn laatste schooldag, net als alle andere kinderen in de klas omdat het nu schoolvakantie is. Hij had zich al helemaal verheugd op trakteren en 's ochtends wilde hij dus ook zijn viking-muts met foam-zwaard mee naar school. Oh, en natuurlijk een blouse en een stropdas, hij wilde er net zo netjes bij lopen als de meester op school :-)


Verder was het natuurlijk de laatste werkdag voor mij (woensdag al) donderdag was er een personeelsdag. Wel leuk om zo afscheid te nemen van veel mensen met wie je al 8 jaar lang in het gebouw opgesloten zit. Vrijdag heb ik de volvo overhandig aan Jorien en ik hoop dat ze nog lang lol mogen hebben van deze (zoals ze het in noorwegen noemen) 'arbeidsbil' (werk-auto). Minke had vrijdag haar laatste (halve) werkdag dus konden we 's middags inkopen doen voor de bbq van a.s. zondag. Wat een berg rommel moet je kopen voor 60 personen zeg! Gelukkig hadden we nog een pasje van de Sligro, dat scheelde weer wat winkel-werk.

Vrijdag avond kregen we nog bezoek van Carola en Danie. Danie kwam iets later dan Carola omdat die eerst nog 'even' naar Stadskanaal moest, maar gezellig was het wel. Zaterdag-ochtend moesten we even inwerken bij Bert thuis. Er moest nog een beetje verhuisd worden en dat was rond 1 uur klaar... Tijd om snel nog de laatste dingen voor de bbq te halen en snel naar huis voor het bezoek van Claudia, Dick, Franka en Thorben. En nu staan we nog in de keuken voor het maken van een gulrotkake en een Mor Monsen voor het afscheid morgen in de kerk.

Morgen dus nog een bbq en maandag inpakken. We hopen van beide dingen nog een stapeltje foto's online te zetten voordat we vertrekken, maar we moeten even zien hoe het loopt.
De retourbox van de adsl-modem is namelijk al ontvangen.

Geen opmerkingen: