zondag 29 juni 2008

Afscheid...

Vandaag was een dag met dubbele gevoelens.

Eerst gingen we vanochtend voor de laatste keer naar de kerk in NwAmsterdam waar we 4 jaar lang heen zijn gegaan. Normaal gesproken is er na de dienst koffie, deze keer hadden wij dus gulrotkake en mormonsen gemaakt (4 bakplaten vol) voor er bij. Dit viel wel aardig in de smaak geloof ik, iig was er weinig over na afloop :)

Na de kerkdienst was het snel-snel (remco:wiki-wiki) naar huis om alles klaar te zetten voor de bbq van vandaag. In totaal kwamen er ca. 60 personen, het was een drukke middag maar wel erg gezellig! [ klik hier voor foto's van vandaag ] Direct van de gelegenheid gebruik gemaakt en de dozen van de zolder / 1e verdieping naar de woonkamer laten tillen. Nu waren we met een aardige groep en dat scheelt morgen een flinke pot werk.

Update: Er is nu ook een video beschikbaar van het dozen sjouwen :) [ klik hier ]

Het dubbele van een dag als deze is dat alhoewel je weet dat je enkele personen een tijd niet meer gaat zien het toch ontzettend gezellig is en je het goed met elkaar kan vinden en ook mag weten dat als je elkaar weer tegenkomt over een paar maand dat je het dan vast nog goed met elkaar kan vinden.

Bedankt voor vandaag!

2 opmerkingen:

Unknown zei

Lieve Thomas & Minke
En ik heb niet eens fatsoenlijk afscheid van jullie kunnen nemen, laat staan jullie worteltjestaart kunnen uitproberen...
We waren dit jaar uitgenodigd in Italië...wat heet, wat heet.We hopen volgend jaar misschien Noorwegen aan te doen? Als jullie een beetje op de route liggen, komen we alsnog die cake halen!We wensen jullie HEEL VEEL ZEGEN, in werk, kerk en gezin!!

Dank-heel veel dank voor jullie inzet!!WE zullen jullie beslist missen!!
Arnold & Doetie Wagenmakers

Anoniem zei

Thomas en Minke,
Van de worteltjes taart heb ik er meedere geproefd afgelopen zondag ze waren heerlijk,en we hebben ook nog wel even kunnen praten.
En dat had ik wel wat eerder kunnen doen, want ik merk als de gemeente groter wordt dat je niet met een ieder omgaat, mijn verontschuldigingen daarvoor, we wensen jullie heel veel geluk toe in het voor ons verre Noorwegen groet Fred en Corrie