vrijdag 20 juni 2008

Alles sal reg kom

Vorig weekend zijn we de kleine Thorben wezen bewonderen en dit hield dus in afreizen naar Claudia en Dick. Na afloop van dit (niet te lange bezoek) zijn we even bij de IKEA in Groningen langs gegaan. Het handige van deze winkel is dat je hier kan kijken wat je ergens anders gaat kopen :)
We hebben dus rondgekeken naar wat we kunnen gaan doen in de volgende woning, maar ja... we weten nog niet eens hoe het er verder uit ziet. We kregen nog een mailtje van de huurbaas dat de huidige bewoners het hele huis op de kop hadden staan ivm hun verhuizing en dat ze geen foto's van de woning kon opsturen omdat dit de woning geen recht deed...
Zondag nog een verjaardag gevierd in Noordhorn omdat de verjaardag van m'n vader een paar dagen voor de daadwerkelijke verjaardag gevierd werd. Naast de normale kado's hebben we daar ook een webcam geplaatst en skype geinstalleerd. Xander is er nu al verslaafd aan...

Daarna begon een chaos week. Eigenlijk was het elke dag inpakken / opruimen. Dinsdag hebben we onze nieuwe id-kaarten en rijbewijs gehaald, woensdag kwam er nog hulp uit Hengelo, Minke's moeder heeft meegeholpen met diverse dingen (was welkom!) en hebben we bij Bert nieuwe dozen gehaald en platen voor 't stapelen van dozen, donderdag de platen opgeruimd in huis en vrijdag had ik een afscheidsborrel van 't werk. We waren met ongeveer een 20 personen bij Groothuis in Emmen (Xander vond het geweldig is was na afloop kapot). Naast een gezellige borrel was er ook nog een afscheidskado van de collega's, een waardebon.

[ klik voor grote versie ]

Bij deze nogmaals bedankt voor de gift! We zullen op zoek gaan naar een stapel wollen-ondergoed-voor-gasten :) De besteding van dit geld laten we sowieso even zien op de blog en hopen dat jullie er zelf ook plezier aan zullen beleven bij een bezoekje.

De tijd begint nu wel aardig te tikken, zowel thuis als op het werk. Nog enkele werkzame dagen en het zit er op en eigenlijk wil je nog zoveel doen / afmaken, maar het zit er helaas niet in. Hetzelfde geld thuis, erg veel pakwerk, nalopen van dingen (verzekeringen bijv.) etc. Het zal wel goedkomen (gaan we gewoon van uit), meer dan je best doen lukt niet.

Geen opmerkingen: