donderdag 15 mei 2008

het kan snel veranderen

Het is verbazingwekkend hoe snel iets kan veranderen. Minke heeft een verzoek gekregen of ze niet een week eerder kan beginnen, dus per 7 juli 2008! Een geluk, ze moet nog in gesprek met haar leidinggevende over haar laatste werkdag (morgen) dus kan ze het alsnog proberen te regelen... Beiden moesten we een beetje lachen om deze wijziging en de volgende dag krijg ik een mail of ik niet een week eerder kan beginnen als iedereen terugkomt van vakantie, dus per 25 augustus :) Nu had ik deze week al wat gesprekjes gehad over m'n laatste werkdag en dat komt uit op eind juni / begin juli dus eind augustus lijkt geen probleem.

Naast deze kleine veranderingen hebben we sinds gisteren onze woning weer te koop te staan op het internet. We hopen dat we de woning snel kwijt zijn dus... woning kopen? ;)
De vorige makelaar hadden wij wat onenigheid mee gehad, voornamelijk rondom het begrip 'afspraak' en de betekenis daarvan, en daarom zijn we overgestapt naar Meeus Emmen. We zijn erg te spreken over de gang van zaken tot nu toe en zeker ook over foto's die er bij staan, maar ja... nu moet de aanstaande koper het nog vinden...

Geen opmerkingen: