zaterdag 31 mei 2008

erkende verhuizers

Afgelopen week hebben we nog wat over-en-weer gemailed over de woning en hem definitief geaccepteerd. Er was een kleine spraakverwarring over of we de woning wilden huren of gingen huren :-) Na het wegwerken van deze verwarring is ons het huurcontract toegestuurd en deze hebben we sinds gisteren in de brievenbus gekregen. Per 1-juli-2008 gaan we de woning dus huren.

Na deze bevesting kon het grote plannen beginnen. Eigenlijk hadden we al besloten om de verhuizing volledig zelf te doen en geen verhuisbedrijf in dienst te nemen, maar hier zijn we later toch op teruggekomen. Na een kritisch aanbestedingstraject hebben we gekozen voor 'Akker & Bakker International Movers'. Een erkend verhuisbedrijf met 2 vestigingen, nml. in Hengelo en Oosterbeek. Door wie ze precies erkend worden weet ik niet, maar dat ze gaan meehelpen staat wel vast :-) Alvast bedankt!


Voor de periode 30-juni-2008 tot en met 6-juli-2008 hebben we een verhuiswagen gereserveerd bij B-E Rent in Groenekan. Het was de bedoeling om een B-E combinatie (bestaande uit trekker & gesloten oplegger) te huren, maar deze was niet beschikbaar. Het wordt nu een zogenaamde clixtar combinatie. We moeten wel een paar kuub ruimte inleveren (27 ipv 30), maar dat moet dan maar passen.

Vrijdag hadden we nog een feestje: Michiel en Esther gingen trouwen! Bij deze nogmaals van harte gefeliciteerd. Bedankt voor de mooie dag en veel plezier samen!

1 opmerking:

Anne zei

Wow, dat lijkt me een hele stap verhuizen naar Noorwegen. Zo te zien hebben jullie het daar prima naar jullie zin! Ben wel benieuwd naar hoe lang het duurde voordat alles verhuisd was.