zaterdag 24 mei 2008

een dak boven ons hoofd

We hebben afgelopen tijd veel gemaild, geprobeerd te bellen en gebeld met mensen in Noorwegen voor een woning. Veel advertenties gevonden voor woningen, maar alle woningen waren of al verhuurd, of de verhuurder was verbaasd dat er überhaupt nog een advertentie was of er werd gewoon niet opgenomen. Erg frustrerend dus...

Gea vond uiteindelijk online een (redelijk onduidelijke) advertentie: Huis in de buurt van Moelv. Toch maar hier achteraan gebeld en wij 's avonds ook maar even gebeld. Voor de telefoon een beschrijving gekregen van de woning, maar foto's moesten we het even zonder doen. Aangezien woningen nogal dun gezaaid waren en deze (geografisch) redelijk gunstig lag hebben we hem toch maar geaccepteerd. Weggaan kan altijd nog :)

Vandaag hebben we de eerste foto's gekregen en het exacte adres. Aangezien het huis momenteel ook bewoond wordt en de bewoners dit weekend niet aanwezig zijn is het niet mogelijk foto's te maken van binnen en daarom kregen we een aantal foto's van eerder. Buitenfoto's komen ook later omdat het nogal stevig regent daar nu.

Het ligt een 2km vanaf het centrum van Moelv op het terrein van een boerderij. De woning is redelijk groot. 70m2 beneden (woonkamer, eethoek, keuken, gang), boven 3 slaapkamers en een kelder onder de halve woning voor opslag.
Hier op Picasa is een verzameling van foto's van die woning, zodra we meer foto's hebben zetten we deze er bij en is er dus meer te bekijken. En hier op GuleSider.no is het mogelijk luchtfoto's te bekijken vanuit verschillende hoeken en rond te bladeren op de kaart.

Update 25 mei 2008
Zojuist nog een aantal foto's ontvangen van de buitenkant - dezen staan ook in het album bij Picasa. Xander zal het jammer vinden, maar er zijn geen dieren op de boerderij aanwezig - het is een graan-boerderij.

Geen opmerkingen: