woensdag 9 september 2009

ziekenhuis (3)

vanmidag uitslag gehad van de H1N1 test: Zahra heeft in iedergeval geen mexicaanse griep. Hadden we ook niet verwacht, maar dat wilden ze toch zeker weten. Vanavond resultaten van de bloedproef van 5 uur gekregen en de resultaten worden gunstiger. Er is duidelijk ergens een infectie (nog steeds niet bekend waar - morgenvroeg resultaten voor luchtweginfectie), maar het lichaam begint het gevecht te winnen en de koorts is ook zo goed als weg. Morgen zal er nog een bloedtest zijn en als deze ook positief is mag Zahra (en dus indirect Minke) morgen weer naar huis.

Ook is de ontlasting weer 'normaler' - dit was heel slijmerig. Het is dus nog steeds niet bekend wat het was, maar dat het aan de beterende hand is is wel aardig duidelijk.

Wel leuk: Vanavond na het eten ging ik met Xander naar het ziekenhuis en de reactie van Zahra was geweldig. De afgelopen dagen was er eigenlijk geen lach op haar gezicht en nu was het een grote lach dat ze Xander weer zag en dook op hem af om hem een knuffel geven terwijl ze aan het schaterlachen was. Xander, die ook erg blij was om Zahra te zien, wilde natuurlijk gek doen om Zahra aan het lachen te krijgen en die heeft dus een paar minuten lang het uitgegild van plezier, een goed teken.

Geen opmerkingen: